Retningslinjer for personvern

Norgine B.V. («NBV») («vi», «oss», «vår») har fokus på å beskytte og respektere ditt personvern («deg», «din») som bruker av dette nettstedet, www.movicol.no («Nettstedet»).

Disse retningslinjene for personvern (sammen med våre bruksvilkår og retningslinjer for informasjonskapsler) danner grunnlaget for vår behandling av eventuelle personlige data vi innhenter fra deg, eller som du oppgir til oss. Les følgende nøye for å forstå våre oppfatninger og rutiner i tilknytning til dine personlige data og hvordan vi vil behandle disse. For databeskyttelsesdirektivet («Direktivet») er datakontrollør for eventuelle personlige data vi innhenter fra deg, eller som du oppgir til oss, Norgine B.V., Antonio Vivaldistraat 150, 1083 HP Amsterdam, Nederland.

Innhentet informasjon

Vi innhenter og behandler følgende data om deg:

  • informasjon du oppgir ved å fylle ut skjemaer på dette nettstedet. Dette inkluderer informasjon som du oppgir på registreringstidspunktet for dette nettstedet, abonnering på vår tjeneste, posting av materiale eller forespørsler om flere tjenester. Vi kan også be deg om informasjon når du rapporterer et problem med dette nettstedet.
  • dersom du kontakter oss, kan vi ta vare på denne korrespondansen.
  • svar på fullførte spørreundersøkelser som vi bruker for undersøkelsesformål (selv om du ikke må svare på slike forespørsler)
  • detaljer for dine besøk på dette nettstedet og ressursene du får adgang til

IP-adresse

Vi kan innhente informasjon om din datamaskin, inkludert din IP-adresse, ditt operativsystem og din nettlesertype, for systemadministrering og rapportering av aggregert informasjon til leverandørene av dette nettstedet. Dette er statistiske data om våre brukeres nettleservaner og -mønstre. Disse dataene identifiserer ikke enkeltpersoner.

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for at du skal kunne bruke dette nettstedet inkludert materialene. Informasjonskapsler brukes også til å skjelne deg fra andre brukere av dette nettstedet. Dette hjelper oss til å gi deg en god opplevelse når du søker på vårt nettsted, samt forbedre nettstedet. For detaljert informasjon om hvilke informasjonskapsler vi bruker og formålene med dem, se våre retningslinjer for informasjonskapsler.

Lagring av dine personlige data

Din informasjon (inkludert personlige data) som vi kan innhente, kan bli overført til og lagret på en destinasjon utenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet («EØS»). Informasjonen kan også bli behandlet utenfor EØS av en av våre leverandører. Slike leverandører kan blant annet være involvert i levering av støttetjenester. Ved å sende inn dine personlige data samtykker du i slik overføring, lagring eller behandling. Så snart vi har mottatt din informasjon, vil vi iverksette alle rimelige tiltak for å sikre at dine personlige data behandles i samsvar med kravene i Direktivet og disse retningslinjene for personvern.

All informasjon du oppgir til oss, lagres på våre sikre servere. Dersom vi har gitt deg (eller du har valgt) et passord som gir deg adgang til spesifikke områder på vårt nettsted, er du ansvarlig for å holde dette passordet konfidensielt. Vi ber om at du ikke deler passordet med noen.

Dessverre er overføring av informasjon via internett ikke 100 % trygt. Selv om vi vil gjøre vårt beste for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere for sikkerheten for dataene som overføres til vårt nettsted. Enhver overføring av data skjer derfor på egen risiko.

Bruk av din informasjon

Vi bruker informasjon om deg til å:

  • sikre at innhold fra vårt nettsted presenteres på en mest mulig effektive måte for deg og din datamaskin
  • gi deg informasjon, produkter eller tjenester som du etterspør fra oss eller som vi tror kan interessere deg – dersom du har samtykket til å bli kontaktet for slike formål
  • gjøre det mulig for deg å bruke interaktive funksjoner på dette nettstedet
  • varsle deg om modifikasjoner av dette nettstedet og materialene

Tilkjennegivelse

Vi kan tilkjennegi din personlige informasjon overfor tredjeparter dersom vi må tilkjennegi eller dele dine personlige data for å kunne oppnå lovsamsvar eller for å kunne håndheve eller anvende våre bruksvilkår (legg inn kobling til bruksvilkår) og andre avtaler.

Dine rettigheter

Du har rett til å be om at vi ikke behandler dine personlige data. Send en e-post til norge@norgine.com.

Koblinger

Koblinger til andre nettsteder som vises på dette nettstedet, er utelukkende for informasjonsformål og innebærer ikke bekreftelse fra vår side eller tilknytning til leverandørene av disse nettstedene. Vi har ingen kontroll over disse nettstedenes retningslinjer for personvern, er ikke ansvarlig for dem og fraskriver oss erstatningsansvar for ethvert tap og enhver skade som kan oppstå som følge av din bruk av dem.

Kontakt

Eventuelle spørsmål, kommentarer og forespørsler i tilknytning til disse retningslinjene for personvern kan sendes til norge@norgine.com.

Så funkar Ziverel

ZIVEREL® benytter en innovativ formel for å lindre symptomene ved halsbrann.
Les mer om hvordan det virker!

Här kan du köpa Ziverell

ZIVEREL® fås nå på Med24!

Så minskar du risken för halsbränna

Nesten 1 av 5 har halsbrann, og dette krever ofte behandling. Men det er også en del du kan gjøre selv for å redusere risikoen.

Så funkar Ziverel

ZIVEREL® benytter en innovativ formel for å lindre symptomene ved halsbrann.
Les mer om hvordan det virker!

Här kan du köpa Ziverell

ZIVEREL® fås nå på Med24!

Så minskar du risken för halsbränna

Nesten 1 av 5 har halsbrann, og dette krever ofte behandling. Men det er også en del du kan gjøre selv for å redusere risikoen.

Norgine
Norgine